Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SSAB Europe Oy Raahen tehdas hakee suunniteltuun kunnossapitoon SÄHKÖASENTAJAA Tehtäviisi kuuluu tehdasalueen suunnitellut sähköasennus-, ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtävät sekä vuorohuollon sijaistus. Edellytämme sinulta sähköasentajan ammattitutkintoa. Eduksi katsotaan teollisuuden työkokemus vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa sekä hyvää fyysistä kuntoa työskennellä tehdasolosuhteissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Raahe Asennus, huolto ja puhtaanapito Raahe sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Raahe .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SSAB Europe Oy Y-tunnus 2389445-7 Toimiala Raudan, teräksen ja rautaseosten valmistus Rinnakkaistoiminimet Ruukki Metals

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut SSAB Europe Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 92100 - Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa