Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2face

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksemme toimii erilaisten yritysjuhlien, tapahtumien ja tuotelanseerauksien parissa. Työtehtäviin kuuluu host-, edustus,- ja myyntitehtävät. Promoottorina ja tapahtumatyöntekijänä odotamme sinulta reipasta asennoitumista kaikenlaisiin työtehtäviin ja fokusta asiakkaan tuotteen tai tapahtuman kannalta parhaaseen lopputulokseen. Vaihtelevat työtehtävät vaativat tekijältään hyvää sopeutumiskykyä ja tilannetajua sekä erinomaista kommunikointikykyä. Työt ovat kertaluontoisia ja sopivat hyvin opiskelun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja mainosala matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sport Troops Oy Y-tunnus 2336233-8 Toimiala Muu urheilutoiminta Rinnakkaistoiminimet Event Troops

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promoottori / tapahtumatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sport Troops Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa