Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Yrityksemme toimii erilaisten yritysjuhlien, tapahtumien ja tuotelanseerauksien parissa. Työtehtäviin kuuluu host-, edustus,- ja myyntitehtävät. Promoottorina ja tapahtumatyöntekijänä odotamme sinulta reipasta asennoitumista kaikenlaisiin työtehtäviin ja fokusta asiakkaan tuotteen tai tapahtuman kannalta parhaaseen lopputulokseen. Vaihtelevat työtehtävät vaativat tekijältään hyvää sopeutumiskykyä ja tilannetajua sekä erinomaista kommunikointikykyä.

Työt ovat kertaluontoisia ja sopivat hyvin opiskelun tai toisen työn oheen. Palkkaus sovitaan aina keikkakohtaisesti. Tarjoamme töitä ympäri Suomen, mutta suurin osa töistä on tarjolla pääkaupunkiseudulla.

Olethan
- Yli 18-vuotias
- Iloinen ja super-reipas
- Sosiaalinen ja sanavalmis
- Joustava ja luotettava
- Omaat aikaisempaa asiakaspalvelu-, myynti-, promootio-, liikunta-, tai tapahtumatyökokemusta.

Mikäli vastasit kyllä ja haluat päästä mukaan vaihteleviin työtilaisuuksiin ja kerryttää upeaa työkokemusta tapahtumakentällä, jätä meille hakemus lisätietoineen, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli olet oikea persoona Event Stars -tiimiimme.

www.eventstars.fi

Web-osoite: http://www.eventstars.fi Työnantaja: Sport Troops Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Tiina Hakkarainen 0503406072 www.eventstars.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Sport Troops Oy Y-tunnus 2336233-8 Toimiala Muu urheilutoiminta Rinnakkaistoiminimet Event Troops

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

547 000 € -10 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € 181 %

Liikevoitto-%

6 % 186 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promoottori / tapahtumatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sport Troops Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa