Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Splizzerian valtakunnallinen franchising-yrittäjähaku on vihdoin avattu!

Splizzeria on uudenlaista fast-casual ravintolakulttuuria edustava edelläkävijä Suomessa. Meillä on vakiintunut, laaja ja uskollinen asiakaskunta ja laajenemme vauhdilla. Haemme nyt ensimmäisiä yhteistyökumppaneita franchising-pilottiyrittäjiksi uudenlaisiin ja uudistuviin, tuleviin Splizzerioihimme. Splizzerian konseptin avulla sinulla on valmiina kaikki avaimet menestykseen, tarvitset vain rohkeutta tarttuaksesi siihen. Erityisesti katseemme suuntautuvat Helsinkiin, Turkuun, Jyväskylään ja Tampereelle, mutta haku on avoinna koko Suomessa.

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteydenottopyyntö osoitteeseen saku.hautala(at)splizzeria.fi., olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin. Kerro samalla vapaamuotoisesti omasta taustastasi ja auta meitä ymmärtämään, että miksi olisit paras valinta lähtemään kanssamme Suomen valloitukseen. Haemme itsenäisiä, innokkaita, ennakkoluulottomia ja ennen kaikkea rohkeita yrittäjiä, jotka ovat aidosti innostuneita konseptistamme.

Lue lisää ravintoloistamme splizzeria.fi IG: #splizzeria ja FB

Työnantaja: Splizzeria Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: saku.hautala(at)splizzeria.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Splizzeria Oy Y-tunnus 2506938-9 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 166 000 € 186 %

Liiketoiminnan tulos

-1 319 000 € -50 %

Liikevoitto-%

-113 % 47 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Splizzeria Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa