Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Spitec Oy on vuonna 2003 perustettu, vahvasti kasvava 100% suomalainen perheyritys, joka on rakennusalan kiinnitystekniikkaan, työkaluihin, kemikaaleihin, henkilösuojaimiin ja rakennustarvikkeisiin erikoistunut tukkuliike. Valikoimamme muodostuu omasta maahantuonnista ja tunnetuista kansainvälisistä/kotimaisista tuotemerkeistä. Toimintamme kulmakivenä on vahva ammattitaito, laadukkaat tuotteet ja asiakkaiden suunnalta kiitosta saanut erinomainen palvelu. Myymälämme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku kevyt tavaraliikenne Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Spitec Oy Y-tunnus 1835575-8 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Tammer-Kiinnike

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Spitec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus