Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Spitec Oy on vuonna 2003 perustettu, vahvasti kasvava 100% suomalainen perheyritys, joka on rakennusalan kiinnitystekniikkaan, työkaluihin, kemikaaleihin, henkilösuojaimiin ja rakennustarvikkeisiin erikoistunut tukkuliike. Valikoimamme muodostuu omasta maahantuonnista ja tunnetuista kansainvälisistä/kotimaisista tuotemerkeistä. Toimintamme kulmakivenä on vahva ammattitaito, laadukkaat tuotteet ja asiakkaiden suunnalta kiitosta saanut erinomainen palvelu. Myymälämme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Turku kevyt tavaraliikenne Turku raskas tavaraliikenne Turku henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Spitec Oy Y-tunnus 1835575-8 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Tammer-Kiinnike

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Spitec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa