Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalvelujen, kuten mm. vartioinnin, siivouksen ja kierrätys- sekä ostoskärrypalveluiden, tuottaminen yli kahdensadan työntekijän voimin. Meistä ja palveluistamme löydät lisätietoja osoitteesta www.spectra.fi.

Siivouksen kohdevastaava liikennemyymälään

Haemme reipasta ja hyväntuulista siivouksen KOHDEVASTAAVAA liikennemyymälään Lohjalle.

Kohdevastaavan työhön kuuluu arjen siivoustyön lisäksi kohteen toiminnan yleinen organisoiminen ja kehittäminen yhdessä oman esimiehen kanssa sekä yhteistyö asiakkaan kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta siivousalalta, erityisesti kokemus myymäläsiivouksesta katsotaan eduksi. Osaat katsoa asioita myös asiakkaan silmälasien läpi ja reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Sujuva suomen kielen taito on välttämätöntä tehtävän hoitamisessa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne, ahkeruus ja halu oppia uutta.

Työtunteja on työsuhteen alkaessa tarjolla keskimäärin 25 h/vko ja työaika painottuu aikaisiin aamuihin klo 05/06 alkaen. Lisäksi kohdevastaavan työhön kuuluu erikseen sovittavina ajankohtina päivystysviikonloppuja, mikä tarkoittaa tavoitettavissa olemista mm. äkillisten poissaolojen paikkaamiseksi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme kotisivujen kautta 7.11.2016 mennessä.

Spectralla henkilöstö huomioidaan niin arjessa kuin juhlassakin. On yksikköpalaveria, virkistyspäivää, liikuntaseteleitä, Veteraanikerhoa, henkilöstöjuhlaa, kuukauden työntekijää ja tilipäivänä mahdollisuus pieneen bonukseen erityisen hyvin tehdystä työstä. Ja ennen kaikkea meillä on mahtava porukka, joka tekee töitä asenteella. Mitäpä jos liittyisit joukkoomme?

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=817623603 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 7.11.2016.

Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pitkänen arkisin klo 8-16, p. +358449067765 / Spectra Yhtiöt Oy.

Spectra Yhtiöt Oy on suomalainen, vuonna 1999 perustettu perheyritys, joka huolehtii kauppakeskusten ja kauppojen tukitoiminnoista.

Web-osoite: http://www.spectra.fi Työnantaja: Spectra Yhtiöt Oy Sijainti: 08350 LOHJA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pitkänen arkisin klo 8-16, p. +358449067765 / Spectra Yhtiöt Oy. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=817623603&mtId=817635510 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08350 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Spectra Yhtiöt Oy Y-tunnus 1539578-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivouksen kohdevastaava liikennemyymälään, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Spectra Yhtiöt Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08350 - Lohja , osoitteessa 08350 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa