Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalvelujen, kuten mm. vartioinnin, siivouksen ja kierrätys- sekä ostoskärrypalveluiden, tuottaminen yli kahdensadan työntekijän voimin. Meistä ja palveluistamme löydät lisätietoja osoitteesta www.spectra.fi.

Siivoojia liikennemyymälään

Haemme Lohjalle liikennemyymälään kahta osa-aikaista SIIVOOJAA ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Iltavuorojen tekijälle tarjoamme töitä keskimäärin vähintään 10 h/vko, työvuorot arkisin n. klo 17 alkaen. Viikonloppuvuoroissa työtunnit vähintään 8 h/vko, työ tehdään päivällä klo 10 alkaen. Lisätöitä mahdollista saada tuuraajana muissa Lohjan alueen myymäläsiivouskohteissa.

Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä on aina eduksi, mutta jos Sinulla ei ole kokemusta, niin eipä hätää, me kyllä opastamme. Tärkeintä on positiivinen asenne, ahkeruus ja halu oppia uutta. Toivomme Sinulta myös suomen kielen suullista osaamista.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme kotisivujen kautta 14.11.2016 mennessä.

Spectralla henkilöstö huomioidaan niin arjessa kuin juhlassakin. On yksikköpalaveria, virkistyspäivää, liikuntaseteleitä, Veteraanikerhoa, henkilöstöjuhlaa, kuukauden työntekijää ja tilipäivänä mahdollisuus pieneen bonukseen erityisen hyvin tehdystä työstä. Ja ennen kaikkea meillä on mahtava porukka, joka tekee töitä asenteella. Mitäpä jos liittyisit joukkoomme? Mitä me Sinulta työntekijänä odotamme? Sitä, että sen minkä teet, teet kunnolla.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=791382821 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 14.11.2016.

Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pitkänen arkisin klo 8-16, p. +358449067765 / Spectra Yhtiöt Oy.

Spectra Yhtiöt Oy on suomalainen, vuonna 1999 perustettu perheyritys, joka huolehtii kauppakeskusten ja kauppojen tukitoiminnoista.

Web-osoite: http://www.spectra.fi Työnantaja: Spectra Yhtiöt Oy Sijainti: 08350 LOHJA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pitkänen arkisin klo 8-16, p. +358449067765 / Spectra Yhtiöt Oy. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=791382821&mtId=792249168 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08350 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Spectra Yhtiöt Oy Y-tunnus 1539578-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia liikennemyymälään, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Spectra Yhtiöt Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08350 - Lohja , osoitteessa 08350 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa