Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalvelujen, kuten mm. vartioinnin, siivouksen ja kierrätys- sekä ostoskärrypalveluiden, tuottaminen yli kahdensadan työntekijän voimin. Meistä ja palveluistamme löydät lisätietoja osoitteesta www.spectra.fi.

Osa-aikainen myymälävartija

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja energistä VARTIJAA Prisma Olariin.

Ydintehtäväsi on toimia myymälävartijana ja/tai järjestyksenvalvojana kauppakeskuksen aukioloaikoina. Työskentelet osana tiimiä, joka huolehtii asiakaskohteen ja asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä monilla eri osa-alueilla.

Olet ennakkoluuloton vastuunkantaja ja haluat monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän. Haluat olla mukana kehittämässä vartiointia kohti kaupan kaipaamia kokonaispalveluita. Jos tunnistit itsesi, olet tervetullut mukaan tiimiimme!

Työ on vuorotyötä kaupan aukioloaikojen puitteissa, työtunteja on tarjolla 30 h kolmen viikon jaksoa kohden.

Edellytämme sinulta vartijakorttia, nuhteetonta taustaa, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. JLJV-pätevyys ja aikaisempi kokemus turvallisuusalan tehtävistä katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää elokuuhun 2017, hakemukset ansioluetteloineen pyydämme kotisivujen kautta 16.12.2016 mennessä.

Spectralla henkilöstö huomioidaan niin arjessa kuin juhlassakin. On yksikköpalaveria, virkistyspäivää, liikuntaseteleitä, Veteraanikerhoa, henkilöstöjuhlaa, kuukauden työntekijää ja tilipäivänä mahdollisuus pieneen bonukseen erityisen hyvin tehdystä työstä. Ja ennen kaikkea meillä on mahtava porukka, joka tekee töitä asenteella. Mitäpä jos liittyisit joukkoomme?

Mitä me Sinulta työntekijänä odotamme? Sitä, että sen minkä teet, teet kunnolla.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=781982192 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 16.12.2016.

Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Paavola, tomi.paavola@spectra.fi

Spectra Yhtiöt Oy on suomalainen, vuonna 1999 perustettu perheyritys, joka huolehtii kauppakeskusten ja kauppojen tukitoiminnoista.

Web-osoite: http://www.spectra.fi Työnantaja: Spectra Yhtiöt Oy Sijainti: 02210 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Paavola, tomi.paavola@spectra.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 16.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02210 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Spectra Yhtiöt Oy Y-tunnus 1539578-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen myymälävartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Spectra Yhtiöt Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02210 - Espoo , osoitteessa 02210 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus