Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalvelujen, kuten mm. vartioinnin, siivouksen ja kierrätys- sekä ostoskärrypalveluiden, tuottaminen yli kahdensadan työntekijän voimin. Meistä ja palveluistamme löydät lisätietoja osoitteesta www.spectra.fi.

Myymälävartijoita

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja energisiä VARTIJOITA Prisma Halikkoon.

Työskentelet myymälävartijana osana tiimiä, joka huolehtii asiakaskohteen ja asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä monilla eri osa-alueilla.

Olet ennakkoluuloton vastuunkantaja ja haluat monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän. Haluat olla mukana kehittämässä vartiointia kohti kaupan kaipaamia kokonaispalveluita. Jos tunnistit itsesi, olet tervetullut mukaan tiimiimme!

Toivomme sinulta vartijakorttia, mutta olemme myös tarvittaessa valmiita kouluttamaan sinut. Edellytämme nuhteetonta taustaa, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Aikaisempi kokemus turvallisuusalan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa, hakemukset ansioluetteloineen pyydämme kotisivujen kautta 31.10.2016 mennessä.

Spectralla henkilöstö huomioidaan niin arjessa kuin juhlassakin. On yksikköpalaveria, virkistyspäivää, liikuntaseteleitä, Veteraanikerhoa, henkilöstöjuhlaa, kuukauden työntekijää ja tilipäivänä mahdollisuus pieneen bonukseen erityisen hyvin tehdystä työstä. Ja ennen kaikkea meillä on mahtava porukka, joka tekee töitä asenteella. Mitäpä jos liittyisit joukkoomme?

Mitä me Sinulta työntekijänä odotamme? Sitä, että sen minkä teet, teet kunnolla.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=797405873 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 31.10.2016.

Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Huovinen, arkisin klo 8-16, p. 0447111487 / Spectra Yhtiöt Oy.

Spectra Yhtiöt Oy on suomalainen, vuonna 1999 perustettu perheyritys, joka huolehtii kauppakeskusten ja kauppojen tukitoiminnoista.

Web-osoite: http://www.spectra.fi Työnantaja: Spectra Yhtiöt Oy Sijainti: 24800 HALIKKO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Huovinen, arkisin klo 8-16, p. 0447111487 / Spectra Yhtiöt Oy. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=797405873&mtId=797408759 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 24800 HALIKKO

Yritystiedot

Toiminimi Spectra Yhtiöt Oy Y-tunnus 1539578-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälävartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Spectra Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 24800 - Salo , osoitteessa 24800 HALIKKO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa