Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Spectra Yhtiöt Oy on kasvava lohjalainen perheyritys, jonka toiminnan painopisteenä on erilaisten kaupan tukipalvelujen tuottaminen Etelä-Suomen alueella yli kahdensadan työntekijän voimin. Tarjoamme myös turvallisuuspalveluita kaupan alan toimijoille. Meistä ja palveluistamme löydät lisätietoja osoitteesta www.spectra.fi.

Huollon kohdevastaava

Etsimme palvelukseemme HUOLLON KOHDEVASTAAVAKSI ammattitaitoista huoltoasentajaa.

Organisoit päivittäisen toiminnan ja osallistut arjen työhön osana työryhmää, jonka tehtäviin kuuluvat mm. pullonpalautusautomaattien sekä autonpesukoneiden huollot. Olet aktiivinen toiminnan kehittämisessä yhteistyössä esimiehesi ja tiimisi kanssa.
Edellytämme hakijalta sähkötekniikan ja mekaniikan ymmärrystä sekä niihin liittyvää työkokemusta. Tärkeintä on kuitenkin avoin asenne ja kyky omaksua uusia asioita nopeallakin tahdilla. Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, loogista päättelykykyä. Osaat katsoa asioita myös asiakkaan silmälasien läpi ja sinulla on mahdollisesti aiempaakin kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta. Edellytämme tehtävään valittavalta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön. Kohdevastaavan työaika on 37,5 h/vko pääasiassa arkisin, mutta työhön sisältyy ajoittain myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan, hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme kotisivujen kautta 4.11.2016 mennessä. Spetralla henkilöstö huomioidaan arjessa ja juhlassa. On yksikköpalaveria, virkistyspäivää, liikuntaseteleitä, Veteraanikerhoa, henkilöstöjuhlaa, kuukauden työntekijää ja tilipäivänä mahdollisuus pieneen bonukseen erityisen hyvin tehdystä työstä. Mitäpä jos liittyisit joukkoomme?

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=811402617 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 4.11.2016.

Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Järvinen, sami.jarvinen@spectra.fi / Spectra Yhtiöt Oy.

Spectra Yhtiöt Oy on suomalainen, vuonna 1999 perustettu perheyritys, joka huolehtii kauppakeskusten ja kauppojen tukitoiminnoista.

Web-osoite: http://www.spectra.fi Työnantaja: Spectra Yhtiöt Oy Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Järvinen, sami.jarvinen@spectra.fi / Spectra Yhtiöt Oy. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=811402617&mtId=813840221 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Spectra Yhtiöt Oy Y-tunnus 1539578-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huollon kohdevastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Spectra Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa