Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Taataksemme omalta osaltamme niin nykyisille kuin tuleville laivanrakentajillemme mahdollisuuden suoriutua tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla vahvistamme henkilöstöosastoamme tarjoten mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä uransa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Specialist, HR & Communications, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus