Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Taataksemme omalta osaltamme niin nykyisille kuin tuleville laivanrakentajillemme mahdollisuuden suoriutua tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla vahvistamme henkilöstöosastoamme tarjoten mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä uransa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Specialist, HR & Communications, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus