Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Taataksemme omalta osaltamme niin nykyisille kuin tuleville laivanrakentajillemme mahdollisuuden suoriutua tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla vahvistamme henkilöstöosastoamme tarjoten mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä uransa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Specialist, HR & Communications, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus