Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SP-Works on myynti-ja markkinointihenkilöstöä tarjoava tapahtumatoimisto jonka pääasiallinen erikoistuminen on Itämeren matkustajaliikenteessä. Näymme sekä laivoilla että lentokentillä, niin Pohjoismaissa kuin Baltiassa. Nyt etsimme tuote-edustajaa ja markkintontiavustajaa asiaksyrityksellemme joka kaipaa apua näkyvyyden rakentamiseen risteily- ja matkustaja-aluksilla Suomessa ja Ruotissa. Tässä tehtävässä työskentelet hyvin tunnettujen makeisbrändien parissa. Työhösi kuuluu säännöllinen vierailu myyntipisteissä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SP-Works Oy Y-tunnus 1110647-6 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyntialan työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SP-Works Oy Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa