Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Duodecim julkaisee lääketieteellistä tietoa verkkopalveluina, terveydenhuollon järjestelmiin integroituina ratkaisuina sekä painotuotteina. Duodecimin tietotuotteet ovat jokaisen maamme terveydenhuollon ammattilaisen päivittäisessä käytössä. Kansalaisille suunnatuissa verkkopalveluissamme, kuten Terveyskirjastossa, avataan yli 50 miljoonaa artikkelia vuodessa. Duodecim on tutkimusnäyttöön perustuvan lääketieteellisen tiedon johtava tuottaja.

Haemme nyt ammattitaitoista ja kokenutta full-stack sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi kehität työkaluja ja palveluja niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin kansalaistenkin tarpeisiin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan. Osana ammattitaitoista it-tiimiämme sinulla on loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen mielenkiitoisella ja mielekkäällä toimialalla.

Odotamme sinulta seuraavaa osaamista:
- modernit web-teknologiat (JavaScript, HTML5, CSS3)
- Node.js
- REST- ja Web Service -rajapinnat
- SQL
Katsomme eduksi seuraavat:
- XML-osaaminen
- LDAP-protokolla
- PL/SQL
- WordPress + php-ohjelmointi
- pilviarkkitehtuurien tuntemus
- automaattitestaus, versionhallinta, dokumentointi

Olet tottunut tekemään työsi suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Olet intohimoinen koodari, mutta sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot, jotta osaat kommunikoida sekä asiakkaiden että tiimisi kanssa.

Mikäli tunnet olevasi hakemamme henkilö ja yllä mainitut ominaisuudet osuvat sinuun, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.banssi.fi.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Mikko Strömberg, mikko.stromberg@banssi.fi

Työnantaja: Banssi Helsinki Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Strömberg, Mikko Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/20244026 Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovelluskehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa