Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

HANKEJOHTAJA

Sotkamon kunta hakee Vauhtia Vuokatin (Kajaani-Oulujärvi) kv-matkailuun -hankkeelle HANKEJOHTAJAA vastaamaan kansainvälisen matkailun kehittämishankekokonaisuudesta. Keskeisiä toimenpiteitä ovat Vuokatti-brändin rakentaminen ja kansainvälisen markkinoinnin toteuttaminen kv-kohdealueille, osaamisen kasvattaminen ja pk-yritysten kanssa tehtävä palvelujen tuotteistaminen Vuokatin (Kajaani-Oulujärvi) alueella, saavutettavuus ja kv-tapahtumat, paikallinen ja kansainvälinen verkostoituminen sekä toimijoiden välinen yhteistyö. Hankkeen kansainväliset kohdealueet ovat Aasia (erityisesti Japani ja Kiina) sekä Keski-Eurooppa (erityisesti Saksa).

Tehtävä on ehdollinen ja sidottu hankkeen myönteisen EU-rahoituspäätöksen varmistumiseen Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR). Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.1.2017-31.12.2019. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme, että
- Olet aktiivinen ja innostava, sekä haluat osaltasi edistää kansainvälisen matkailutoiminnan kehittymistä ja kasvamista Vuokatissa (Kajaani-Oulujärvi).
- Osaat ideoida, suunnitella ja ohjata kansainvälisiä markkinointitoimenpiteitä kohdealueiden tarpeista lähtien. Toteutat markkinointitoimenpiteitä yhdessä kv-kohdealueiden matkanjärjestäjien ja markkinointivastaavien kanssa. Myös tiedottaminen sujuu sinulta.
- Vastaat matkailualan kehittämistoimija Snowpoliksen toimintaan liittyvistä toimenpiteistä. Työskentelet mahdollisesti Snowpoliksen toimitusjohtajana.
- Hankemaailma (erityisesti matkailuhankkeet) on sinulle tuttu sekä hallinnoinnin että toteuttamisen näkökulmista. Teet hyvää yhteistyötä hankkeessa mukana olevien toimijoiden sekä muiden matkailualan kehittämishankkeiden kanssa.

Edellytykset tehtävässä menestymiselle:
Sinulla on kokemusta kansainvälisen matkailumarkkinoinnin ja -myynnin parissa toimimisesta. Sinulla on tuntemusta hankkeen kv-kohdealueiden kulttuurista, toimintatavoista sekä matkailutrendeistä. Olet työskennellyt aikaisemmin kv-matkanjärjestäjien ja kv-matkailuryhmien kanssa. Sinulla on yhteistyökokemusta kansallisista matkailualan toimijoista (esim. Visit Finland, Finnair, ulkoministeriö). Omaat hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja yhteistyökykytaidot. Pystyt luotsaamaan yhteistoimintaa menestyksekkäästi eteenpäin. Olet innovatiivinen ja oma-aloitteinen, sekä mukaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on työssäsi positiivinen eteenpäin menevä ote sekä aito halu kehittää Vuokatin (Kajaani-Oulujärvi) aluetta. Pk-yritysten kanssa tehtävä palvelujen tuotteistustyö on sinulle tuttua. Kansainvälinen ilmapiiri ja työ innostavat sinua. Nautit siitä, että saat työskennellä Vuokatissa, jossa voit itsekin hyödyntää upeita harrastusmahdollisuuksia.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista. Eduksi katsomme muun kielitaidon (kohdealueet). Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan kansainvälisen matkailualan kehittämispaikan kasvavalla ja kehittyvällä alueella.

Käytämme rekrytoinnissa www.kuntarekry.fi -palvelua ja toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kuntarekryn kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon, palkkatoivomuksen ja suosittelijat. Hakuaika päättyy 11.11.2016 klo 16.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen (mika.kilpelainen@sotkamo.fi p. 044 750 2003) sekä
talousjohtaja Heidi Pyykkönen (heidi.pyykkonen@sotkamo.fi p. 044 750 2870).

Vuokatti on monipuolinen ja aktiivisesti kehittyvä perhe-, terveys- ja hyvinvointi sekä urheilu- ja liikuntamatkailukohde. Vuokatti kehittää matkailupalveluiltaan jatkuvasti. Angry Birds Activity Park, Vuokatinrinteet, Holiday Club Katinkulta ja Vuokatin urheiluopisto ovat loistavia esimerkkejä tarjonnan monipuolisuudesta. Vuokatti tunnetaan myös maailman ensimmäisestä hiihtotunnelista ja lumilautatunnelista sekä huippu-urheiluosaamisestaan. Vuokatti on täynnä tapahtumia ympäri vuoden.

Web-osoite: http://sotkamo.fi Työnantaja: Sotkamon kunta Sijainti: Markkinatie 1, 88600 SOTKAMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Mika Kilpeläinen, mika.kilpelainen@sotkamo.fi, p. 044 750 2003 Heidi Pyykkönen, heidi.pyykkonen@sotkamo.fi, p. 044 750 2870 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118446/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Markkinatie 1, 88600 SOTKAMO

Yritystiedot

Toiminimi Sotkamon kunta Y-tunnus 0189766-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankejohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sotkamon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo , osoitteessa Markkinatie 1, 88600 SOTKAMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa