Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät Saarijärven hammashoitolassa. . Saarijärven hammashoitolassa työskentelee neljä hammaslääkäriä, joista yksi on perehtynyt oikomiseen. Suuhygienistejä on kaksi. Saarijärvellä käy ortodonti ja suukirurgi Jyväskylästä. Omasta porukasta löytyy parodontologian erikoishammaslääkäri. Kaiken kaikkiaan Saarikassa hammaslääkäreitä on yhdeksän. Saarijärvellä ja Karstulassa toimii keskitetty ajanvaraus. Työvälineet ja hoitokoneet ovat asianmukaiset. Potilastietojärjestelmänä on WinHit ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Saarijärvi hammashoito Saarijärvi lääkärit hammashoito Saarijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SoTe kuntayhtymä Y-tunnus 0208521-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SoTe kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa