Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät Saarijärven hammashoitolassa. . Saarijärven hammashoitolassa työskentelee neljä hammaslääkäriä, joista yksi on perehtynyt oikomiseen. Suuhygienistejä on kaksi. Saarijärvellä käy ortodonti ja suukirurgi Jyväskylästä. Omasta porukasta löytyy parodontologian erikoishammaslääkäri. Kaiken kaikkiaan Saarikassa hammaslääkäreitä on yhdeksän. Saarijärvellä ja Karstulassa toimii keskitetty ajanvaraus.
Työvälineet ja hoitokoneet ovat asianmukaiset. Potilastietojärjestelmänä on WinHit ja huoneissa on suora digitaalinen röntgenjärjestelmä Romexis.
Ilta- ja viikonloppupäivystys toimii keskitetysti Jyväskylässä.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.
Koeaika on neljä kuukautta.

Web-osoite: http://saarikka.fi Työnantaja: SoTe kuntayhtymä Sijainti: Sairaalantie 2, 43100 SAARIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Tarja Saastamoinen, vastaava hammaslääkäri 044-4598916 tarja.saastamoinen@saarikka.fi Sivulantie 11 43100 Saarijärvi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118314/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalantie 2, 43100 SAARIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi SoTe kuntayhtymä Y-tunnus 0208521-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut SoTe kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi , osoitteessa Sairaalantie 2, 43100 SAARIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa