Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peruspalveluliikelaitos Jytan perheiden palvelujen tulosalueella on uudelleen haettavana 28.10.2016 klo 15 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUS 31.12.2018 saakka (sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin) Haemme aktiivista sosiaalityön ammattilaista Lestijokilaakson lastensuojelun tiimiin. Edellytämme Sinulta myönteistä ja vastuullista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja tuntemusta lastensuojelusta. Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Toholampi määräaikainen Toholampi sosiaalityö määräaikainen Toholampi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän viransijaisuus 31.12.2018 saak, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayh. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 69300 - Toholampi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa