Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peruspalveluliikelaitos Jytan perheiden palvelujen tulosalueella on uudelleen haettavana 28.10.2016 klo 15 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUS 31.12.2018 saakka (sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin) Haemme aktiivista sosiaalityön ammattilaista Lestijokilaakson lastensuojelun tiimiin. Edellytämme Sinulta myönteistä ja vastuullista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja tuntemusta lastensuojelusta. Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Toholampi määräaikainen Toholampi sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän viransijaisuus 31.12.2018 saak, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayh. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 69300 - Toholampi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus