Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Psykiatrian palveluyksikössä, Nuorisopsykiatrian avohoidossa Siilinjärven toimipisteessä on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus äitiys- ja vanhempainvapaan ajalle. Virka sijoittuu Siilinjärven nuorisopsykiatrian työryhmään. Nuorisopsykiatrian yksikössä on kaksi osastoa Julkulan sairaalassa ja yksi poliklinikka, jolla on toimipisteet Alavan sairaalassa ja Siilinjärvellä. Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3.§ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio sosiaalityö Kuopio määräaikainen Kuopio psykologia ja psykiatria sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän sijaisuus, Nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus