Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Psykiatrian palveluyksikössä, Nuorisopsykiatrian avohoidossa Siilinjärven toimipisteessä on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus äitiys- ja vanhempainvapaan ajalle. Virka sijoittuu Siilinjärven nuorisopsykiatrian työryhmään. Nuorisopsykiatrian yksikössä on kaksi osastoa Julkulan sairaalassa ja yksi poliklinikka, jolla on toimipisteet Alavan sairaalassa ja Siilinjärvellä. Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3.§ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio sosiaalityö Kuopio määräaikainen Kuopio psykologia ja psykiatria sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän sijaisuus, Nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus