Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Psykiatrian palveluyksikössä, Nuorisopsykiatrian avohoidossa Siilinjärven toimipisteessä on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus äitiys- ja vanhempainvapaan ajalle. Virka sijoittuu Siilinjärven nuorisopsykiatrian työryhmään. Nuorisopsykiatrian yksikössä on kaksi osastoa Julkulan sairaalassa ja yksi poliklinikka, jolla on toimipisteet Alavan sairaalassa ja Siilinjärvellä. Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3.§ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio sosiaalityö Kuopio määräaikainen Kuopio psykologia ja psykiatria sosiaalityö määräaikainen Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän sijaisuus, Nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus