Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Merikratos on yhteiskuntavastuullinen ja täysin kotimainen yritys, joka kantaa sosiaalista vastuuta asiakkaistaan. Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa. Vuodesta 1999 toiminut Merikratos työllistää noin 80 ammattilaista kahdeksassa toimipisteessä ympäri Suomen.

Haemme nyt joukkoomme Turun toimipisteeseen kokenutta ja ammattitaitoista sosiaalityöntekijää, jolla on halua työskennellä monipuolisesti sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakastyössä. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti sosiaali- ja potilasasiamiespalveluiden tuottaminen sekä lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävät mm. kotona tehtävässä perhekuntoutuksessa ja perhetyössä.

Työmme tapahtuu lähellä asiakasta sekä työpari- että yksilötyönä. Työn tukena on oma moniammatillinen tiimi sekä toimivat konsultaatio- ja työnohjausrakenteet. Kehitämme jatkuvasti asiakastyötämme yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Edellytämme työntekijältä soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa sekä sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävää tukevaa lisäkoulutusta ja muuta eritysosaamista.

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Arvostamme hyvää dokumentointitaitoa ja suunnitelmallista työotetta. Työtehtävässä vaaditaan ajokorttia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Ensimmäinen haastattelukierros pidetään 4.11.2016.

Web-osoite: http://www.merikratos.fi Työnantaja: Merikratos Oy Sijainti: Ruissalontie 11 B, 20200 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekrytointi@merikratos.fi Hakemukset: rekrytointi@merikratos.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruissalontie 11 B, 20200 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Merikratos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Ruissalontie 11 B, 20200 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa