Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaako monipuolinen työ erikoissairaanhoidossa? Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ aikuispsykiatrian avohoitoyksikköön Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään. Toimenkuvaan kuuluu varhaiskuntoutus- ja psykoosityöryhmän sosiaalityö psykiatrian poliklinikka 2:lla. Varhaiskuntoutustyöryhmässä asiakasryhmä koostuu nuorista aikuisista. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vapaudenkadulla Lahdessa. Sosiaalityö sisältää mm. asiakastyötä, konsultaatiota ja koulutusta. Työntekijä toimii osana moniammatillista tiimiä potilaan sosiaalisen tilanteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Lahti sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus