Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carean sosiaalityön palvelut tuottaa alansa asiantuntijapalvelut eri toimipisteisiimme. Haemme sosiaalityöntekijää työskentelemään erityishuollon poliklinikalla, aikuispsykiatrian osastotyössä ja potilasasiamiestyössä. Erityishuollon poliklinikalla ja Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla sosiaalityöntekijä osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä yhteistyöhön asiakkaan /potilaan kokonaishoidon suunnitteluun, erityisesti lastensuojeluun, edunvalvontaan, asumisratkaisuihin, sosiaaliseen kuntoutukseen sekä sosiaaliturvaan ja -palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Sosiaalityöntekijän erityistehtävänä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kouvola sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus