Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carean sosiaalityön palvelut tuottaa alansa asiantuntijapalvelut eri toimipisteisiimme. Haemme sosiaalityöntekijää työskentelemään erityishuollon poliklinikalla, aikuispsykiatrian osastotyössä ja potilasasiamiestyössä.

Erityishuollon poliklinikalla ja Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa aikuispsykiatrian osastoilla sosiaalityöntekijä osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä yhteistyöhön asiakkaan /potilaan kokonaishoidon suunnitteluun, erityisesti lastensuojeluun, edunvalvontaan, asumisratkaisuihin, sosiaaliseen kuntoutukseen sekä sosiaaliturvaan ja -palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Sosiaalityöntekijän erityistehtävänä on antaa tietoa sosiaaliturva- ja palvelujärjestelmistä, ohjata palveluiden käyttöön ja avustaa asioiden vireille laitossa. Tehtävään kuuluu myös potilasasiamiestyötä Carean sosiaalipalveluissa ja psykiatriassa. Kysymyksessä on virkasuhde.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalialan ammattihenkilölain (817/2015) mukainen pätevyys. Lisäksi on esitettävät rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Palkkaus on Carean palkkausohjeen mukainen.

Työ edellyttää hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Valintaa tehtäessä työskentely psykiatriassa ja vammaispalveluissa/ kehitysvammahuollossa luetaan eduksi.

Web-osoite: http://www.carea.fi Työnantaja: Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht. Sijainti: 45750 SAIRAALAMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Sinikka Tasala, p. 020 633 3270, s-posti etunimi.sukunimi@carea.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117676/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45750 SAIRAALAMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kymenlaakson sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen k.yht.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45750 - Kouvola , osoitteessa 45750 SAIRAALAMÄKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa