Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Taysin Kehitysvammahuollon tukikeskus tarjoaa kuntien peruspalvelujen tukena yksilöllisesti toteutettuja määräaikaisia tutkimus-, hoito- ja kuntoutusjaksoja kaikenikäisille kehitysvammaisille asiakkaille.

Avoin toimi:

171) 1 SOSIAALITYÖNTEKIJÄN toimi kehitysvammahuollon toimialueella. Kelpoisuusehtona on yliopistossa suoritettu korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä tai asetuksen 817/2015 mukainen kelpoisuus.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja toimimista moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä joustavuutta muuttuvissa työolosuhteissa. Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus lastensuojelu- ja perhetyöstä.

Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan.

Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Tiedustelut palveluesimies Tarja Saranpää, puh. 050 373 0453 ja vastuualuejohtaja Nina Bjelogrlic-Laakso, puh. 050 537 4673.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta http://www.tays.fi/rekrytointi. Toimea voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, missä on mainittava haettavan toimen numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 28.10.2016 klo 14.30.

Tampereella 5. lokakuuta 2016.

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Web-osoite: http://www.tays.fi Työnantaja: Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS Sijainti: Pitkäniementie 11, 33380 PITKÄNIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: palveluesimies Tarja Saranpää, puh. 050 373 0453 ja vastuualuejohtaja Nina Bjelogrlic-Laakso, puh. 050 537 4673 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pitkäniementie 11, 33380 PITKÄNIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämijärvi , osoitteessa Pitkäniementie 11, 33380 PITKÄNIEMI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa