Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toimi
Sosiaalityöntekijän sijaisuus terveydenhuollon sosiaalityössä ajalle 1.1.2017-31.12.2017.

Terveydenhuollon sosiaalityön tehtävänä on edistää ja tukea sosiaalityön menetelmin asiakkaiden ja omaisten kokonaisvaltaista sosiaalisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämistä sairastumis- tai vammautumistilanteissa. Sosiaalityöntekijä on alansa asiantuntija asiakkaan hoidossa ja kuntoutuksessa ja tekee yhteistyötä moniammatillisen työryhmän ja potilaan läheisten kanssa. Sosiaalityöntekijä työskentelee sairaalan eri osastoilla ja työn tukena on terveydenhuollon sosiaalityön tiimi.

Terveydenhuollon sosiaalityössä korostuu yksilökohtainen palveluohjaus, jossa ohjataan ja autetaan asiakasta hakemaan tarvitsemiaan palveluja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työ sisältää myös jonkin verran tehtäviä sairaalan ulkopuolella, joten ajokortin omistaminen helpottaa työtehtävissä kulkemista.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän työsuhteeseen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3 §.n mukainen kelpoisuus eli ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.
Arvostettavat ominaisuudet: Hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä suullinen sekä kirjallinen ilmaisukyky.
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Koeaika (kuukautta): 4

Web-osoite: http://www.fshky.fi Työnantaja: Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Sosiaalityö Forssa, 30100 FORSSA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aikuissosiaalityön palvelualuejohtaja Jaana Paasikangas, puh. 050 569 4937, jaana.paasikangas@fshky.fi, 24.10.2016 alkaen, , Hakemukset: http://www.seuturekry.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sosiaalityö Forssa, 30100 FORSSA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa , osoitteessa Sosiaalityö Forssa, 30100 FORSSA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa