Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Virka
Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä toimii seudun viiden kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottajana. Hyvinvointikuntayhtymässä työskentelee noin 1100 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Työnantajana tarjoamme organisaation, jossa sosiaalityön eri osa-alueita sekä omaa ammatillista osaamista on mahdollisuus kehittää moniammatillisessa työyhteisössä. FSHKY on savuton kuntayhtymä.
Hyvinvointikuntayhtymä hakee perhepalvelujen palvelualueelle, lastensuojelun yksikköön, sosiaalityöntekijää. Sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu toimiminen avo -ja sijaishuollon tiimissä.
Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Arvostettavat ominaisuudet: Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus sosiaalityöntekijän tehtävän hoidosta sekä hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvuutta vaativaan asiakas- ja verkostotyöhön.
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote
Koeaika (kuukautta): 6

Web-osoite: http://www.fshky.fi Työnantaja: Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Lastensuojelu, 30100 FORSSA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: vs.lastensuojelun päällikkö Tuulikki Mattila, puh. 03 41911, tuulikki.mattila@fshky.fi, , Hakemukset: http://www.seuturekry.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lastensuojelu, 30100 FORSSA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa , osoitteessa Lastensuojelu, 30100 FORSSA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa