Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Willa Kaarina on kodinomainen 10-paikkainen lastensuojelulaitos Suonenjoella. Kelpoisuusehtona on sosiaali-, terveydenhoito- tai kasvatusalan AMK-/ Yliopistotasoinen tutkinto. Toivomme kokemusta lastensuojelutyöstä tai muusta vaativasta hoitotyöstä. Ohjaajan työ Willa Kaarinassa edellyttää ammattimaista ja oma-aloitteista työotetta, pitkäjänteisyyttä, joustavuutta sekä kykyä toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaana olevien lasten perheiden, läheisten ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Työtehtävä edellyttää ajokorttia, ensiaputaitoa ja hygieniapassia. Työ on pääasiassa ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Työpaikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikille hakijoille henkilökohtaisesti.

Hakemus on jätettävä 28.10.2016 mennessä Kaisa Laitisen tai Riina Collianderin sähköpostiin.

Web-osoite: http://www.willakaarina.fi Työnantaja: Willa Kaarina Oy Sijainti: Valkeisenkatu 10, 77600 SUONENJOKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 07.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: COLLIANDER RIINA, Puh: 0505959374 tai riina.colliander@willakaarina.fi LAITINEN KAISA, Puh: 0505959370 tai kaisa.laitinen@willakaarina.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valkeisenkatu 10, 77600 SUONENJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Willa Kaarina Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suonenjoki , osoitteessa Valkeisenkatu 10, 77600 SUONENJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa