Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Willa Kaarina on kodinomainen 10-paikkainen lastensuojelulaitos Suonenjoella. Kelpoisuusehtona on sosiaali-, terveydenhoito- tai kasvatusalan AMK-/ Yliopistotasoinen tutkinto. Toivomme kokemusta lastensuojelutyöstä tai muusta vaativasta hoitotyöstä. Ohjaajan työ Willa Kaarinassa edellyttää ammattimaista ja oma-aloitteista työotetta, pitkäjänteisyyttä, joustavuutta sekä kykyä toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaana olevien lasten perheiden, läheisten ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Työtehtävä edellyttää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Suonenjoki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Suonenjoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Suonenjoki sosiaalityö Suonenjoki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Willa Kaarina Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Suonenjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus