Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lastenkoti Kissankulma on avannut ovensa Suodenniemellä, Sastamalassa. Kissankulma on 7-paikkainen, kodinomainen yksityinen lastensuojeluyksikkö maalaismiljöössä, vanhassa Suodenniemen pappilassa. Lastenkoti Kissankulman asiakkaat ovat 7-17-vuotiaita, psyykkisesti ja/tai sosiaalisesti oirehtivia nuoria. Kissankulmassa painotetaan arjenhallintaa ja koulunkäyntiä. Työ perustuu rajat asettavalle aikuisuudelle ja nuorta tukevalle omaohjaajatyöskentelylle. Etsimme nyt joukkoomme työhöntarttuvaa aikuista, jolla on alalle soveltuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Sastamala hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Sastamala musiikki- ja viihdealan tehtävät Sastamala sosiaalityö Sastamala lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Sastamala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lastenkoti Kissankello/ Matiimi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus