Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lastenkoti Kissankulma on avannut ovensa Suodenniemellä, Sastamalassa. Kissankulma on 7-paikkainen, kodinomainen yksityinen lastensuojeluyksikkö maalaismiljöössä, vanhassa Suodenniemen pappilassa. Lastenkoti Kissankulman asiakkaat ovat 7-17-vuotiaita, psyykkisesti ja/tai sosiaalisesti oirehtivia nuoria. Kissankulmassa painotetaan arjenhallintaa ja koulunkäyntiä. Työ perustuu rajat asettavalle aikuisuudelle ja nuorta tukevalle omaohjaajatyöskentelylle. Etsimme nyt joukkoomme työhöntarttuvaa aikuista, jolla on alalle soveltuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Sastamala hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Sastamala musiikki- ja viihdealan tehtävät Sastamala sosiaalityö Sastamala lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lastenkoti Kissankello/ Matiimi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sastamala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus