Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lastenkoti Kissankulma on avannut ovensa Suodenniemellä, Sastamalassa. Kissankulma on 7-paikkainen, kodinomainen yksityinen lastensuojeluyksikkö maalaismiljöössä, vanhassa Suodenniemen pappilassa.

Lastenkoti Kissankulman asiakkaat ovat 7-17-vuotiaita, psyykkisesti ja/tai sosiaalisesti oirehtivia nuoria. Kissankulmassa painotetaan arjenhallintaa ja koulunkäyntiä. Työ perustuu rajat asettavalle aikuisuudelle ja nuorta tukevalle omaohjaajatyöskentelylle.

Etsimme nyt joukkoomme työhöntarttuvaa aikuista, jolla on alalle soveltuva sosiaali- tai terveyspuolen koulutus. Hakijalla tulee olla hygieniapassi ja ajokortti. Työ on pääasiassa ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valitun tulee esittää lastensuojelulain mukainen rikosrekisteriote töiden alkaessa.

Työnantaja: Lastenkoti Kissankello/ Matiimi Oy Sijainti: Kuuliantie 5, 38510 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nina Lehtolammi, 040-5311340, nina.lehtolammi@matiimi.fi Hakemukset: nina.lehtolammi@matiimi.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuuliantie 5, 38510 SASTAMALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lastenkoti Kissankello/ Matiimi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Kuuliantie 5, 38510 SASTAMALA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa