Duunitori suosittelee
Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vastaanotto- ja lastenkotiimme sosiaali- ja terveydenhuollon, Sosionomi AMK, tutkinnon suorittanutta ohjaajaa vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Ohjaajan perustehtäviin kuuluu vastuu sijoitettujen lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta sekä osallistuminen vanhempien ja verkoston kanssa tehtävään yhteistyöhön. Yksikössämme toimii myös perhekuntoutus- ja turvakoti. Edellytämme hyviä yhteistyö - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Raasepori hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Raasepori musiikki- ja viihdealan tehtävät Raasepori sosiaalityö Raasepori lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Folkhälsan Välfärd Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10350 - Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus