Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vastaanotto- ja lastenkotiimme sosiaali- ja terveydenhuollon, Sosionomi AMK, tutkinnon suorittanutta ohjaajaa vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Ohjaajan perustehtäviin kuuluu vastuu sijoitettujen lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta sekä osallistuminen vanhempien ja verkoston kanssa tehtävään yhteistyöhön. Yksikössämme toimii myös perhekuntoutus- ja turvakoti. Edellytämme hyviä yhteistyö - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Raasepori hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Raasepori musiikki- ja viihdealan tehtävät Raasepori sosiaalityö Raasepori lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Folkhälsan Välfärd Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus