Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme vastaanotto- ja lastenkotiimme sosiaali- ja terveydenhuollon, Sosionomi AMK, tutkinnon suorittanutta

ohjaajaa
vakituiseen toimeen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Ohjaajan perustehtäviin kuuluu vastuu sijoitettujen lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta sekä osallistuminen vanhempien ja verkoston kanssa tehtävään yhteistyöhön. Yksikössämme toimii myös perhekuntoutus- ja turvakoti.

Edellytämme hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja, suomen - ja ruotsinkielen taitoa sekä innostusta toiminnan kehittämiseen. Aikaisempi työ lastensuojelun parissa sekä mielenterveys-, päihde- ja kriisityön kokemus katsotaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus AVAINTAn mukaan, työ on 3-vuorotyötä. Folkhälsanin henkilöstöetuuksien, työterveyshuollon sekä Voihyvin-toiminnan lisäksi tarjoamme työnohjausta ja koulutusta sekä mukavan ja innostuneen työyhteisön.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työnantaja: Folkhälsan Välfärd Ab Sijainti: Högbenintie 36, 10350 MELTOLAN SAIRAALA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaavat yksikönvastaava Marjaana Piispa puh. 050 305 7959 tai sosiaalityöntekijä Satu Nyman puh. 044 788 6010 Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 14.11.2016 osoitteella: marjaana.piispa(at)folkhalsan.fi tai postitse, Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia. Marjaana Piispa, Högbenintie 36, 10350 Meltola. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Högbenintie 36, 10350 MELTOLAN SAIRAALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Folkhälsan Välfärd Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10350 - Raasepori , osoitteessa Högbenintie 36, 10350 MELTOLAN SAIRAALA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa