Duunitori suosittelee
Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hartolan ryhmäkoti ry tarjoaa ryhmäkoti-ja perheryhmäkotipalveluja alaikäisille yksin maahantulleille turvapaikanhakijoille ja oleskeluluvan saaneille. Etsimme ohjaajaa täydentämään työryhmäämme. Koulutuksesi voi olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta. Ohjaajan työssä pärjää pitkällä pinnalla, huumorintajulla ja vahvalla vanhemmuudella....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hartola hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Hartola musiikki- ja viihdealan tehtävät Hartola sosiaalityö Hartola lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kepiläkoti ry. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19600 - Hartola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus