Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hartolan ryhmäkoti ry tarjoaa ryhmäkoti-ja perheryhmäkotipalveluja alaikäisille yksin maahantulleille turvapaikanhakijoille ja oleskeluluvan saaneille.

Etsimme ohjaajaa täydentämään työryhmäämme. Koulutuksesi voi olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta. Ohjaajan työssä pärjää pitkällä pinnalla, huumorintajulla ja vahvalla vanhemmuudella.

Työnantaja: Kepiläkoti ry Sijainti: 19600 HARTOLA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Heti tehtävään sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Yksikönjohtaja Sirpa Tölkkö sirpa.tolkko@hartolanryhmakoti.fi p.044 2369908 Hakemukset: sirpa.tolkko@hartolanryhmakoti.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19600 HARTOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kepiläkoti ry. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19600 - Hartola , osoitteessa 19600 HARTOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa