Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aarreranta on pieni ja kodikas ympärivuorokautista sijaishuoltoa tarjoava lastensuojeluyksikkö. Aarreranta tarjoaa turvallisen ja pysyvän kasvuympäristön seitsemälle lapselle. Haemme työtiimiimme ohjaajaa, jonka työtehtävänä on lasten hoidon, kasvatuksen ja kuntoutumisen toteuttaminen. Tarjoamme moniammatillisen työtiimin ja edellytämme oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja toimia yhteistyössä lapsen perheen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Aarreranta tarjoaa joustavan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Ähtäri hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Ähtäri musiikki- ja viihdealan tehtävät Ähtäri sosiaalityö Ähtäri lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Ähtäri .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Aarreranta Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ähtäri .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa