Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Sosiaali- ja terveysministeriö johtaa suomalaisen sosiaali- ja terveys- sekä tasa-arvo- ja työturvallisuuspolitiikan valmistelua ja toimeenpanoa. Osana valtioneuvostoa ministeriö toteuttaa hallitusohjelmaa, määrittelee kehittämisen suuntaviivat, valmistelee lainsäädännön ja keskeiset uudistukset sekä ohjaa niiden toimeenpanoa.

Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonala on laaja. Ministeriön ohjauksessa toimii useita itsenäisiä virastoja ja laitoksia, jotka toteuttavat ministeriön linjaamia sosiaali- ja terveyspolitiikan tavoitteita ja osallistuvat hallitusohjelman hankkeisiin.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 30.9.2019.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36:15 h/vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sosiaali- ja terveysministeriö, Meritullinkatu 8, 00170 Helsinki

Pyydetään liittämään ainoastaan mahdollinen CV.

Viran/tehtävän kuvaus:
Sosiaali- ja terveysministeriössä on haettavana

LAKIMIEHEN määräaikainen virkasuhde ajalle 1.12.2016 - 30.9.2019.

Tehtävä on sijoitettu sosiaali- ja terveyspalveluosastolle osaston yhteiset -ryhmään.

Lakimiehen tehtävänä on osallistua EU-asioiden ja kansainvälisten asioiden strategiseen valmisteluun ja yhteensovittamiseen sosiaali- ja terveyspalvelu-osastolla. Lisäksi lakimies osallistuu sosiaali- ja terveysalan EU-lainsäädäntöhankkeiden valmisteluun ja toimeenpanoon erityisesti maakunta- ja sote-uudistuksen yhteensovittamisen näkökulmasta. Ajankohtaisena tehtävänä on myös osallistuminen Suomen EU-puheenjohtajuuden valmisteluun. Lisäksi lakimies osallistuu tarvittaessa osaston muiden juridisten tehtävien hoitamiseen.

Hakijalta odotamme:
Lakimiehen tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa oikeustieteen alalta, kokemusta sosiaali- ja terveyssektorin EU- yhteistyöstä ja muusta kansainvälisestä yhteistyöstä sekä hyvää kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa. Erityinen lisäansio on kokemus EU-säädösten valmistelusta ja toimeenpanosta sekä EU-tuomioistuin- ja kanteluasioista. Lakimieheltä edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä valmiutta nopeatempoiseen työskentelyyn. Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 9 mukaisesti: tehtäväkohtainen palkanosa 4 054 euroa ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työnantaja: Sosiaali- ja terveysministeriö Sijainti: 00170 Helsinki Työajat: virastotyöaika. 36:15 h/vko Yhteystiedot: Kirsi Varhila
Osastopäällikkö/Avdelningschef
Puhelin: 02951 63338
Sähköposti: kirsi.varhila@stm.fi

Liisa-Maria Voipio-Pulkki
Johtaja / Direktör
Puhelin: 029 516 3382
Sähköposti: etunimi.sukunimi@stm.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c913b1f8-2803-40d7-9360-6e3445827c39 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00170 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sosiaali- ja terveysministeriö Y-tunnus 0244685-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sosiaali- ja terveysministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. 36:15 h/vko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00170 - Helsinki , osoitteessa 00170 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa