Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus


Sosiaali- ja terveysministeriö johtaa suomalaisen sosiaali- ja terveys- sekä tasa-arvo- ja työturvallisuuspolitiikan valmistelua ja toimeenpanoa. Osana valtioneuvostoa ministeriö toteuttaa hallitusohjelmaa, määrittelee kehittämisen suuntaviivat, valmistelee lainsäädännön ja keskeiset uudistukset sekä ohjaa niiden toimeenpanoa.

Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonala on laaja. Ministeriön ohjauksessa toimii useita itsenäisiä virastoja ja laitoksia, jotka toteuttavat ministeriön linjaamia sosiaali- ja terveyspolitiikan tavoitteita ja osallistuvat hallitusohjelman hankkeisiin.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36:15 h/vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sosiaali- ja terveysministeriö, Kirkkokatu 14, 00170  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Sosiaali- ja terveysministeriössä on haettavana

LAKIMIEHEN virka 1.1.2017 alkaen.

Virka on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu vakuutusosastolle lääkkeiden hintalautakuntaan.

Lääkkeiden hintalautakunnan tehtävänä on vahvistaa sairausvakuutuslain perusteella korvattavien lääkevalmisteiden korvattavuudet ja tukkuhinnat.

Lakimiehen pääasiallisena tehtävänä ovat lääkevalmisteiden hintaan ja korvattavuuteen liittyvät hallinnolliset ja oikeudelliset kysymykset. Tehtäviin kuuluu lisäksi osallistuminen lautakunnan toimialaan liittyvän lainsäädännön kehittämiseen. Lakimies toimii myös asiantuntijana muissa lääkealaa koskevissa valmistelutehtävissä ja avustaa hintalautakunnan johtajaa kansainväliseen yhteistyöhön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Hakijalta odotamme:
Lakimiehen tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa, lääkkeiden hinta- ja korvattavuuskysymyksiä koskevan lainsäädännön tuntemusta sekä kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan perehtyneisyys lääkealaan. Palkkauksen peruste:
Viran palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 8 mukaisesti: tehtäväkohtainen palkanosa on 3 416 euroa/kk ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työnantaja: Sosiaali- ja terveysministeriö Sijainti: 00170  Helsinki Työajat: virastotyöaika. 36:15 h/vko Yhteystiedot: Lauri Pelkonen
Johtaja / Direktör
Puhelin: 02951 63435
Sähköposti: etunimi.sukunimi@stm.fi

Ulla Kurkijärvi
johtava proviisori / ledande provisor
Puhelin: 02951 63436 (11.10.-14.10.2016
Sähköposti: etunimi.sukunimi@stm.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=95819e33-7be2-4a33-aab0-e440d41c93b0 Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00170  Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sosiaali- ja terveysministeriö Y-tunnus 0244685-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Sosiaali- ja terveysministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. 36:15 h/vko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00170 - Helsinki , osoitteessa 00170  Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa