Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Sosiaali- ja terveysministeriö johtaa suomalaisen sosiaali- ja terveys- sekä tasa-arvo- ja työturvallisuuspolitiikan valmistelua ja toimeenpanoa. Osana valtioneuvostoa ministeriö toteuttaa hallitusohjelmaa, määrittelee kehittämisen suuntaviivat, valmistelee lainsäädännön ja keskeiset uudistukset sekä ohjaa niiden toimeenpanoa.

Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonala on laaja. Ministeriön ohjauksessa toimii useita itsenäisiä virastoja ja laitoksia, jotka toteuttavat ministeriön linjaamia sosiaali- ja terveyspolitiikan tavoitteita ja osallistuvat hallitusohjelman hankkeisiin.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36:15 h/vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sosiaali- ja terveysministeriö, Kirkkokatu 14, 00170  Helsinki

Pyydetään liittämään ainoastaan mahdollinen CV.

Viran/tehtävän kuvaus:
Sosiaali- ja terveysministeriössä on haettavana

ASIANTUNTIJAN (terveystalous) virka.

Virka on sijoitettu vakuutusosastolle lääkkeiden hintalautakuntaan ja se on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian.

Sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimivan lääkkeiden hintalautakunnan tehtävänä on vahvistaa sairausvakuutuslain perusteella korvattavien lääkevalmisteiden korvattavuudet ja tukkuhinnat. Lisäksi hintalautakunta vastaa viitehintajärjestelmän päätöksenteosta.

Asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on toimia lääkkeiden hintalautakunnassa terveystalousasioiden vastuuhenkilönä, osallistua korvattavuus- ja hintahakemuksiin sisältyvien terveystaloudellisten selvitysten arviointiin sekä avustaa hintalautakunnan esittelijöitä lääkkeiden hoidollisten ja taloudellisten vaikutusten arvioinnissa. Asiantuntija osallistuu myös erilaisten selvitysten ja lausuntojen valmisteluun sekä lautakunnan toiminnan kehittämiseen.

Hakijalta odotamme:
Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, valmiutta arvioida kriittisesti tieteellisiä tutkimuksia, englannin ja ruotsin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Eduksi katsotaan lääkekorvausjärjestelmän ja lääkkeiden hintalautakunnan toiminnan tuntemus. Palkkauksen peruste:
Viran palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 8a mukaisesti: tehtäväkohtainen palkanosa 3 658 euroa/kk ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.
Työnantaja: Sosiaali- ja terveysministeriö Sijainti: 00170  Helsinki Työajat: virastotyöaika. 36:15 h/vko Yhteystiedot: Lauri Pelkonen
Johtaja / Direktör
Puhelin: 02951 63435
Sähköposti: etunimi.sukunimi@stm.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2fee7937-cbd0-4adb-8a67-f7a840b5fd83 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00170  Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Sosiaali- ja terveysministeriö Y-tunnus 0244685-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sosiaali- ja terveysministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. 36:15 h/vko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00170 - Helsinki , osoitteessa 00170  Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa