Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sora ja Betoni V. Suutarinen Ky, SBS Betoni Oy ja Maarakennus Suutarinen Oy Suutarinen yhtiöt on vakavarainen, kasvava ja kehittyvä rakentamisen monialayritys Etelä-Savossa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli yli 25 milj. €. Työllistämme n. 120 ihmistä erilaisissa tehtävissä. Päätoimialamme ovat betonielementtien valmistus, valmisbetonin myynti, maa- ja talonrakennusurakointi sekä kuljetustoiminta. Haemme nyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Mäntyharju raskaan kaluston käyttö Mäntyharju raskas tavaraliikenne Mäntyharju kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne Mäntyharju .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sora ja Betoni, V. Suutarinen Ky Y-tunnus 0487397-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Sora ja Betoni V. Suutarinen Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntyharju . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus