Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Myynnin tekninen tuki
Vahvistamme joukkoamme ja haemme myynnin teknistä tukea toimipisteellemme Viitasaarelle. Tehtävässä toimit teknisenä asiantuntijana varmistaen, että myynnin sisäiset ja ulkoiset asiakkaat saavat tarvitsemansa teknisen neuvonnan ja toimit myös erilaisten asiakasprojektien vetäjänä. Vastaat myös tuotteiden tuotteistamisesta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknistä koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on hakijalle eduksi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja energinen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt työskentelemään useamman asian parissa samanaikaisesti.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän myyntiorganisaatiossamme.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Paananen
24.10. klo 8-9 ja 26.10. klo 9-11. puh.nro 0400 261614
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 31.10.2016 mennessä.
SopValm Oy on omien ja sopimuspohjaisten ohutlevy- ja metallituotteiden valmistaja. Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Viitasaarella. Lue lisää SopValm Oy:stä kotisivuiltamme www.sopvalm.fi.

Web-osoite: http://sopvalm.fi Työnantaja: SopValm Oy Sijainti: Kölkynvuorentie 2, 44500 VIITASAARI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanna Paananen, sanna.paananen@sopvalm.fi, 0400 261 614 Hakemukset: sanna.paananen@sopvalm.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kölkynvuorentie 2, 44500 VIITASAARI

Yritystiedot

Toiminimi SopValm Oy Y-tunnus 2031473-6 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Mec-Solutions, Air-Solutions

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 496 880 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

-501 814 € -259 %

Henkilöstö

40 0

Liikevoitto-%

-11 % -267 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut SopValm Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Viitasaari , osoitteessa Kölkynvuorentie 2, 44500 VIITASAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa