Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Vahvistamme joukkoamme ja haemme

MYYNNIN TEKNISTÄ TUKEA

toimipisteellemme Viitasaarelle.
 
Tehtävässä toimit teknisenä asiantuntijana varmistaen, että myynnin sisäiset ja ulkoiset asiakkaat saavat tarvitsemansa teknisen neuvonnan ja toimit myös erilaisten asiakasprojektien vetäjänä. Vastaat myös tuotteiden tuotteistamisesta.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknistä koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen taitoa. Muu kielitaito on hakijalle eduksi.
Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja energinen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt työskentelemään useamman asian parissa samanaikaisesti. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän myynti organisaatiossamme.
Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Paananen (p. 0400 261 614 ) 24.10. klo 8–9 ja 26.10. klo 9-11.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 31.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.

Sopvalm Oy on omien ja sopimuspohjaisten ohutlevy- ja metallituotteiden valmistaja. Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Viitasaarella. Lue lisää Sopvalm Oy:stä kotisivuiltamme www.sopvalm.fi

Työnantaja: Sopvalm Oy Sijainti: Kölkynvuorentie 2, 44500, Viitasaari, Suomi Yhteystiedot: Sanna Paananen, 0400 261 614 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kölkynvuorentie 2, 44500, Viitasaari, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi SopValm Oy Y-tunnus 2031473-6 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Mec-Solutions, Air-Solutions

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 496 880 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

-501 814 € -259 %

Henkilöstö

40 0

Liikevoitto-%

-11 % -267 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin tekninen tuki, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Sopvalm Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Viitasaari , osoitteessa Kölkynvuorentie 2, 44500, Viitasaari, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa