Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme energistä somistajaa/shop keeperiä nopeasti kasvavaan tiimiimme. Vastaat SUPERDRY:n tuotemerkin visuaalisestä ilmeestä Suomessa sekä Baltiassa. Vaikutat päivittäiseen visuaaliseen toimintaan sekä konttorilla että asiakkailla sekä toimit Helsingin keskustan Stockmannin Superdryn shoppi myyjänä noin kolme kertaa viikossa. Sinulla on alan kokemusta ja ennen kaikkea olet hyvin systemaattinen ja organisointi kykyinen ja kykenet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Vattuniemi() muut myymälätehtävät Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Somistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Griffin & Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa