Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sinua, yritysmaailman sosiaaliseen mediaan perehtynyt ammattilainen! Toimintamme kasvaessa SomeWorks kaipaa tiimiinsä jo kokemusta omaavaa sisällöntuottajaa. Haemme joukkoomme henkilöä, jolle suomen kielen kielioppisäännöt ovat iskostuneet selkärankaan. Osaat myös mukautua erilaisiin tekstityyleihin ja tekstilajeihin asiakkaan toiveiden mukaisesti – teollisen puolen yrityssome kun kaipaa erilaista otetta, kuin superfoodeista kertovat reseptipostaukset. Kirjoittamisen lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SomeWorks Oy Y-tunnus 2620519-4 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Social Media Planner, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut SomeWorks. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus