Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme sinua, yritysmaailman sosiaaliseen mediaan perehtynyt ammattilainen!

Toimintamme kasvaessa SomeWorks kaipaa tiimiinsä jo kokemusta omaavaa sisällöntuottajaa.

Haemme joukkoomme henkilöä, jolle suomen kielen kielioppisäännöt ovat iskostuneet selkärankaan. Osaat myös mukautua erilaisiin tekstityyleihin ja tekstilajeihin asiakkaan toiveiden mukaisesti – teollisen puolen yrityssome kun kaipaa erilaista otetta, kuin superfoodeista kertovat reseptipostaukset. Kirjoittamisen lisäksi sinulla tulisi pysyä kamera kädessä yhdistettynä visuaaliseen silmään, mieluusti myös videomuodossa. Kykenet aikaisempien tehtäviesi kautta todistamaan meille, että pystyt pitämään useita lankoja käsissä samaan aikaan. Johdat itseäsi tehokkaasti sekä olet henkilö, joka vie asioita eteenpäin paikallaan junnaamisen sijasta. Suhtaudut asioihin intohimoisesti, teet hommasi loppuun sovitusti ja osaat myös olla raadollisen rehellinen itsellesi sekä muille virheen sattuessa – sekä osaat ottaa opiksesi. Työskentelysi ei pysähdy siihen, jos jotain tietoa ei tarjota eteesi pumpulipedillä, vaan osaat myyrätä ja metsästää tietoa. Erityisen paljon arvostamme, jos ongelman kohdatessasi ensimmäinen reaktiosi on etsiä Googlesta ratkaisua.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa mennään eikä meinata. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, joten tarkastelemme kellokortin sijaan tuloksia. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, joka tarjoaa unelmalokaation työntekoon erittäin energisessä työporukassa. Meillä henkilöstöstä pidetään huolta mm. henkilökohtaisen wellness-suunnitelman, tiimin yhteisten tapahtumien sekä mikromanageroinnin puuttumisen avulla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen info@someworks.fi. Sen lisäksi, että osoitat hakemuksessa lisäarvosi tiimillemme, kerro myös, miten suomalaiset b2b-yritykset voisivat mielestäsi parantaa sosiaalisen median tekemistään. Osoita reagointinopeutesi asioihin jo hakemuksen lähettämisvaiheessa, kertomalla itsestäsi meille mahdollisimman pian. Palkkaamme soveltuvan henkilön heti oikean ihmisen tullessa vastaan.

Jos sinulla herää kysymyksiä, joihin et löydä oma-aloitteisesti vastausta, lisätietoja saa Jenni Kynnökseltä, +358 50 400 1708 tai jenni.kynnos@someworks.fi.

Työnantaja: SomeWorks Sijainti: Aleksanterinkatu 17, Helsinki, Suomi Hakemukset: info@someworks.fi Ilmoitus jätetty: 01.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 17, Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi SomeWorks Oy Y-tunnus 2620519-4 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

306 000 € 856 %

Liiketoiminnan tulos

13 000 € 750 %

Henkilöstö

3 0

Liikevoitto-%

4 % 167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Social Media Planner, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut SomeWorks. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 , osoitteessa Aleksanterinkatu 17, Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa