Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Someron kaupungin perusturvatoimen kehitysvammahuollossa on uudelleen haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä ryhmäkoti Tuulentuvan vastaavan ohjaajan työsuhde.

Ryhmäkoti Tuulentupa on 14-paikkainen asumisyksikkö, joka järjestää ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille. Lisäksi Tuulentupa toimii itsenäisesti asuvien ohjatun asumisen piirissä olevien kehitysvammaisten tukikohtana. Tuulentuvassa työskentelee 6 ohjaajaa, vastaava ohjaaja sekä laitosapulainen. Ohjatussa asumisessa työskentelee 1,5 ohjaajaa.
Haettavana on vastaavan ohjaajan vakinainen työsuhde, jonka kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja/sosionomi AMK), alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Vastaava ohjaaja toimii yksikön lähiesimiehenä ja työskentelee pääasiassa arkisin aamuvuorossa ja satunnaisesti ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroissa.
Vastaava ohjaaja vastaa ryhmäkoti Tuulentuvan asumispalveluiden sisällöstä ja laadusta. Tehtävän tarkoituksena on asukkaiden täysipainoisen ja osallistuvan elämän tukeminen ja edistäminen yhteistyössä henkilöstön, omaisten sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Vastaavalta ohjaajalta edellytämme kehitysvamma-alan erityistietojen ja erilaisten asiakastyön menetelmien osaamista, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, apuvälineosaamista, lääkeosaamista sekä kirjallisia dokumentointitaitoja, työvuorojen suunnittelutaitoja ja kokemusta esimiestyöstä.

Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Web-osoite: http://www.somero.fi Työnantaja: Someron kaupunki Sijainti: 31400 SOMERO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Marjaana Sorokin, vs. sosiaalityön johtaja, p. 044 7791 220 Taru Nordlund, perusturvajohtaja p. 044 7791500 etunimi.sukunimi@somero.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116003/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 31400 SOMERO

Yritystiedot

Toiminimi Someron kaupunki Y-tunnus 0153082-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Someron kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 31400 - Somero , osoitteessa 31400 SOMERO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa