Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Someron kaupungin perusturvatoimen kehitysvammahuollossa on uudelleen haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä ryhmäkoti Tuulentuvan vastaavan ohjaajan työsuhde. Ryhmäkoti Tuulentupa on 14-paikkainen asumisyksikkö, joka järjestää ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille. Lisäksi Tuulentupa toimii itsenäisesti asuvien ohjatun asumisen piirissä olevien kehitysvammaisten tukikohtana. Tuulentuvassa työskentelee 6 ohjaajaa, vastaava ohjaaja sekä laitosapulainen. Ohjatussa asumisessa työskentelee 1,5 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Somero musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Someron kaupunki Y-tunnus 0153082-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Someron kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Somero . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus