Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Someron kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa ja terveyskeskuksen osastolla on tarjolla eripituisia hoitajan sijaisuuksia. Kotihoidossa työ on tällä hetkellä 2.vuorotyötä ja työ edellyttää oman auton käyttöä. Tehostetussa palveluasumisessa ja osastolla työ on 3-vuorotyötä. Kelpoisuusehtona sijaisuuksiin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (L 272/2005 § 8) sekä kokemusta vanhustyöstä. Palkkaus on KVTES:n mukainen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Somero hoitajat Somero avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Someron kaupunki Y-tunnus 0153082-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Someron kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee Somero . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus