Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Someron kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa ja terveyskeskuksen osastolla on tarjolla eripituisia hoitajan sijaisuuksia. Kotihoidossa työ on tällä hetkellä 2.vuorotyötä ja työ edellyttää oman auton käyttöä. Tehostetussa palveluasumisessa ja osastolla työ on 3-vuorotyötä. Kelpoisuusehtona sijaisuuksiin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (L 272/2005 § 8) sekä kokemusta vanhustyöstä. Palkkaus on KVTES:n mukainen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Somero hoitajat Somero avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Someron kaupunki Y-tunnus 0153082-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Someron kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 31400 - Somero . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus