Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SOLUTION SALES MANAGER Attidolaisina meillä on vahva tahto auttaa asiakkaita oman liiketoimintansa kehittämisessä. Toimintatapamme on asiakaskeskeinen, jonka toivomme välittyvän asiakkaillemme hyvinä kokemuksina. Oletko tulosohjautunut, ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen myynnin ammattilainen? Haemme kahta SOLUTION SALES MANAGERia Espoon konttorillemme. Voit olla urasi alussa oleva myyntitykki tai jo kokemusta omaava ammattilainen. Vastuualueenasi on vanhojen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kuusisaari() päällikkötason positiot Espoo myyntialan tehtävät Kuusisaari() myyntialan tehtävät Espoo päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Solution Sales Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus