Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SOLUTION SALES MANAGER

Attidolaisina meillä on vahva tahto auttaa asiakkaita oman liiketoimintansa kehittämisessä. Toimintatapamme on asiakaskeskeinen, jonka toivomme välittyvän asiakkaillemme hyvinä kokemuksina.

Oletko tulosohjautunut, ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen myynnin ammattilainen?

Haemme kahta

SOLUTION SALES MANAGERia

Espoon konttorillemme. Voit olla urasi alussa oleva myyntitykki tai jo kokemusta omaava ammattilainen.

Vastuualueenasi on vanhojen asiakkuuksien hoitaminen sekä uusasiakashankinta niihin liittyvine töineen.

Olet kiinnostunut asiakkaasta, tämän liiketoiminnan kehittämisestä ja menestyksen rakentamisesta ratkaisujemme avulla. Omaat ratkaisu- ja arvokeskeisen myynnin toimintatavat, olet aktiivinen ja suhtaudut työhösi hyvällä asenteella.

Pääset tehtävässä panostamaan koko persoonasi peliin niin asiakkaiden kuin oman porukan kanssa ja teetkin tiivistä yhteistyötä Attidon rautaisen ammattilaisjoukon kanssa; tukenasi ovat parhaat tekniset asiantuntijat, ammattimaiset projekti- ja palvelupäällikkötiimit sekä konsultit ja liiketoimintajohto.

Tehtävässäsi Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja rakentaa niin tulevaisuuden Attidoa kuin omaa urapolkuasi.

Kokeneemmalta Solution Sales Managerilta odotamme

Yli 5 vuoden kokemusta IT-palveluiden ja tuotteiden ratkaisumyynnistä (mieluiten analytiikka/ERP) keskisuurille ja isoille yrityksille.
Taloushallinnon substanssiosaamista (record-to-report prosessin tuntemus plussaa)
Kykyä asiakaslähtöiseen ajatteluun, jossa asiakkaan tarve ja menestyminen on keskiössä
Ratkaisukeskeisyyttä, tuloshakuisuutta ja järjestelmällisyyttä

Uransa alkuvaiheessa olevalta Solution Sales Managerilta odotamme

Kokemusta myynnistä (IT-palveluiden ja tuotteiden tuntemus katsotaan eduksi)
Oikeaa asennetta ja halua oppia
Asiakaslähtöisyyttä, kykyä kuunnella ja kartoittaa asiakkaan tarpeita

Kaikilta hakijoilta edellytämme erinomaisia sosiaalisia taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä Attidolaisen asenteemme omaksumista - Until it's done.

Tarjoamme Sinulle

Olemassa olevan, mielenkiintoisen asiakaspohjan sekä loistavan ratkaisupaletin
Vahvan tuen uusien asiakkaiden hankintaan sekä arjen työhön
Mahdollisuuden kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.
Innostavan ja kollegoita arvostavan, silti rennon työyhteisön. Meillä on tekemisen meininki ja älyttömän hyvä ilmapiiri.
Mahdollisuuden kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen
Kilpailukykyisen palkkauksen erinomaisine työsuhde-etuineen.

Meillä on vahva kasvustrategia, jossa asiakas ja asiakkaan menestyksen tukeminen toimintaa automatisoimalla on toimintamme keskiössä. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta!
Kerro meille, miksi olisit sopiva tehtävään jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä 31.10.2016 mennessä. Toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien kandidaattien löytyessä. Huomioimme vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Key Account Manager&Sales Team Leader Matias Nousiainen (+358 50 9943 119). Yhteistyössä Attidon kanssa rekrytoinnin alkuvaihetta hoitaa Rekrytointitalli Oy:n konsultti Saara Halmesmäki-Hulkkonen (+358 40 660 4452).

Attido on perustettu vuonna 2001. Liikevaihtomme on 10 M€. Työllistämme yli 100 tietojärjestelmäasiantuntijaa Suomessa ja Latviassa. Toimintamme kivijalkana on kolme liiketoimintayksikköä: Services, Financial Automation ja aSuite. Toimimme strategisina kumppaneina Oraclen, QlikTechin ja Microsoftin kanssa.

Attidolaisina arvostamme läheisiä asiakassuhteita, jatkuvaan oppimista ja kehittämistä, yhteistyötä ja vahvaa työmoraalia. Jos ratkaisu on olemassa, se valjastetaan asiakkaan hyödyksi. Jos näin ei ole, se luodaan. Until it's done.

Web-osoite: http://www.rekrytointitalli.fi Työnantaja: Rekrytointitalli Oy Sijainti: Keilaranta 8, 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Matias Nousiainen, puh: 050 9943 119, matias.nousiainen@attido.com Hakemukset: http://www.rekrytointitalli.fi/avoimettyopaikat Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keilaranta 8, 02150 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Solution Sales Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Keilaranta 8, 02150 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa