Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme Tampereelle kirjanpitäjää energiseen ja kannustavaan työyhteisöön!

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii taloushallinnon koulutuksen, muutaman vuoden kokemuksen kirjanpitäjän työtehtävistä sekä eri yhtiömuotojen osaamista. Tehtävässä eduksi katsotaan tilinpäätöstaito sekä palkkahallinnon osaaminen.

Sinulla on positiivinen asenne tekemiseen. Työntekijänä olet tarkka ja motivoitunut kirjanpidon ammattilainen. Toimit työssäsi itsenäisesti, vastuuntuntoisesti ja yrittäjähenkisesti. Tulet loistavasti toimeen ihmisten kanssa ja olet joustava tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan erittäin viihtyisässä ja energisessä työympäristössä jossa kanssasi työskentelevät mukavat ja kannustavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä entisestään. Tässä työpaikassa viihtyy varmasti!

Tunnistitko itsesi edellämainitusta tehtävänkuvauksesta ja oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jos vastasit kyllä, hae paikkaa pikaisesti ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa http://www.soluta.fi/avoimet-tyopaikat.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä voit tiedustella Anne Koreilalta numerosta: 0400 416 774 tai sähköpostitse osoitteesta: anne.koreila@soluta.fi.

Koetko, ettei tämä paikka ollut sinulle sopiva? Ei hätää, elämme jatkuvassa muutoksessa ja uusia paikkoja aukeaa päivittäin. Voit lähettää meille myös alakohtaisen avoimen hakemuksen, jolla saat kohdistettua työnhakusi juuri oikealle alalle. Näin löydämme sinut nopeasti, kun sinulle sopiva työpaikka aukeaa. Kotisivuiltamme löytyy myös tavallinen avoin hakemus, jolla voit hakea töitä kaikilta aloilta.

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa meitä Twitterissä, ja kuulet avoimista paikoistamme ensimmäisenä!

Web-osoite: http://www.soluta.fi Työnantaja: Soluta Henkilöstöratkaisut Oy Sijainti: Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: Anne Koreila, p. 0400 416 774, anne.koreila@soluta.fi Hakemukset: http://www.soluta.fi/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Soluta Henkilöstöratkaisut Oy Y-tunnus 2323429-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

815 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

9 000 € 800 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Soluta Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa