Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pirkanmaalaiselle asiakkaallemme siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen! Työtehtävänäsi ovat monipuoliset siivoukset erilaisissa kohteissa. Tarjolla on porras- toimisto ja kotisiivouksia. Kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja työt suoritetaan parityönä. Töitä on joustavasti sekä osa-, että koko-aikaisesti. Sinulla on erinomainen asenne työntekoon ja olet ahkera tekijä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja tehokas työskentelyote. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Soluta Henkilöstöratkaisut Oy Y-tunnus 2323429-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Soluta Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa