Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme pirkanmaalaiselle asiakkaallemme siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtävänäsi ovat monipuoliset siivoukset erilaisissa kohteissa. Tarjolla on porras- toimisto ja kotisiivouksia. Kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja työt suoritetaan parityönä. Töitä on joustavasti sekä osa-, että koko-aikaisesti.

Sinulla on erinomainen asenne työntekoon ja olet ahkera tekijä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja tehokas työskentelyote. Tarjoamme erittäin mukavan ja lämminhenkisen työyhteisön jossa työntekijän työpanosta arvostetaan. Tässä työssä ratkaisee asenne ja tekemisen meininki!

Tehtävässä auto on välttämätön. Työt alkavat marraskuussa ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työtehtävään.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Anne Koreilalta numerosta: 0400 416 774 tai sähköpostitse osoitteesta: anne.koreila@soluta.fi.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa http://www.soluta.fi/avoimet-tyopaikat.

Koetko, ettei tämä paikka ollut sinulle sopiva? Ei hätää, elämme jatkuvassa muutoksessa ja uusia paikkoja aukeaa päivittäin. Voit lähettää meille myös alakohtaisen avoimen hakemuksen, jolla saat kohdistettua työnhakusi juuri oikealle alalle. Näin löydämme sinut nopeasti, kun sinulle sopiva työpaikka aukeaa. Kotisivuiltamme löytyy myös tavallinen avoin hakemus, jolla voit hakea töitä kaikilta aloilta.

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa meitä Twitterissä, ja kuulet avoimista paikoistamme ensimmäisenä!

Web-osoite: http://www.soluta.fi Työnantaja: Soluta Henkilöstöratkaisut Oy Sijainti: Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne Koreila, 040 041 6774, anne.koreila@soluta.fi Hakemukset: http://www.soluta.fi/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Soluta Henkilöstöratkaisut Oy Y-tunnus 2323429-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

815 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

9 000 € 800 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Soluta Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pirkankatu 16, 33230 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa