Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Solmaster Oy on 1976 perustettu perheyhtiö. Yritys toimii kahdella toimialalla, kemikaalit ja pinnoitteet. Chemicals kehittää ja valmistaa teollisuuskemikaaleja, työstönesteitä, kuljetuskaluston sekä rakennusalan huoltö- ja puhdistusaineita. Coatings kehittää ja valmistaa teollisuuslattiamateriaaleja ja massoja. Osa tuotteista myydään väri-rautakauppojen kautta. Haemme pää- tai osapäiväistä TUOTEKEHITYSKEMISTIÄ vastaamaan maaliryhmän tuotteista sekä jatkuvasta kehittämisestä yhdessä laboratoriomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian alan tehtävät Lahti kemian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Solmaster Oy Y-tunnus 0205256-8 Toimiala Maalien, lakan, painovärien yms. valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotekehityskemisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Solmaster Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus