Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Solmaster Oy on 1976 perustettu perheyhtiö. Yritys toimii kahdella toimialalla, kemikaalit ja pinnoitteet. Chemicals kehittää ja valmistaa teollisuuskemikaaleja, työstönesteitä, kuljetuskaluston sekä rakennusalan huoltö- ja puhdistusaineita. Coatings kehittää ja valmistaa teollisuuslattiamateriaaleja ja massoja. Osa tuotteista myydään väri-rautakauppojen kautta. Kotimaassa 24 edustajaa. Haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Edellytämme - vastaamaan edustajien toiminnoista, koulutuksesta - neuvottelutaitoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti myyntialan tehtävät Lahti päällikkötason positiot myyntialan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Solmaster Oy Y-tunnus 0205256-8 Toimiala Maalien, lakan, painovärien yms. valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Solmaster Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa