Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa. Meillä toimit keskeisessä roolissa opastamassa ja johdattelemassa asiakkaitamme oikeaan suuntaan. Integraatioasiantuntijana ymmärrät liiketoiminnan ja prosessien digitalisoinnin vaatimukset, ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuksi sekä toimia alan suunnannäyttäjänä. Liity nyt kasvavaan joukkoomme ja tule tekemään digitalisaatiota todeksi integraatioiden avulla!

Toteutamme Solitalla merkityksellisiä ohjelmistohankkeita, jotka koskettavat suurta osaa suomalaisista tavalla tai toisella. Autamme asiakkaitamme hahmottamaan ja hallitsemaan verkottunutta liiketoimintaympäristöä, johon liittyy valtavasti rajapintoja asiakkaidemme omiin tai kolmannen osapuolen järjestelmiin. Sinun tehtävänäsi on saada järjestelmät ja ohjelmistot puhumaan samaa kieltä keskenään, jonka lisäksi tuot osaamistasi kaikkiin eri integraatioprosessin vaiheisiin aina määrittelystä toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti.

OMA INTEGRAATIOIHIN KESKITTYNYT TIIMI

Meillä pääset osaksi lähes kolmenkymmenen hengen osaamisyhteisöä, joka työskentelee integraatioasiakkuuksien parissa. Tiimiin kuuluu integraatioasiantuntijoiden ja -arkkitehtien lisäksi myös projektipäälliköitä, joiden kanssa viette yhdessä Solitan integraatio-osaamista eteenpäin ja autatte toisianne arjen haasteissa. Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti määrittely-, suunnittelu-, testaus-, dokumentointi-, ylläpito- ja toimitusten automatisointiin liittyviä tehtäviä, joita pääset toteuttamaan erilaisten kaupallisten tai avoimen lähdekoodin valmisohjelmistoilla, tuotteilla tai komponenteilla. Paljon riippuu myös sinusta, millaiseksi roolisi tulee lopulta kehittymään. Rajapinnalla-blogissa pääset tarkemmin tutustumaan integraatiotiimin ajatuksiin omasta työstään.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN SALAISUUDET

- käytännön osaamista ja kokemusta projekteista, joissa olet työskennellyt sisäisten järjestelmien ja useampien osapuolten järjestelmäintegraatioiden ja liiketoimintaprosessien kanssa
- kokemusta tai tietämystä MuleSoftin ratkaisuista (esim. ESB, Anypoint Platform) tai Oraclen ratkaisuista (esim. Oracle SOA Suite)
tietoa ja taitoa Java:sta
- kiinnostusta työskennellä monipuolisessa roolissa jossa pääset laajentamaan, kehittämään sekä jakaamaan osaamistasi muille
- joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta
- solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÄHTEE IHMISISTÄ

Meitä solitaheimolaisia on jo yli 470 ja tänäkin vuonna olemme palkanneet yli 110 uutta osaajaa. Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Lisäksi uskomme vahvasti että kaikki mitä meillä on, lähtee ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Uskomme vahvasti, että integraatioasiantuntijoiden on hyvä olla Solitalla!

Voit valita uuden työpisteesi joko Helsingin Töölönlahdelta, Tampereen Tulli Business Parkista tai Oulun Rotuaarilta. Lisätietoja tehtävästä ja arjesta Helsingissä ja Oulussa antaa Salla Kärkkäinen (044-7504443) perjantaisin kello 10-11 välisenä aikana ja Tampereella Tapio Saarela (044-7582326) tiistaisin kello 12-14.

INNOSTUITKO?

Kerro meille mitä osaat, mistä innostut ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä jatkossa ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille otsikolla "Integraatioasiantuntija, kaupunki" osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 30.10. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja pääsetkin heti tapaamaan mahdollisia uusia tiimikavereitasi tai tulevaa esimiestäsi.

Mikäli kaipaat vielä lisää vakuutteluja siihen, miksi Solita olisi sinulle oiva työpaikka, lue Karrin blogi siitä, miten me olemme sitoutuneet tarjoamaan integraatio-osaajille parhaan mahdollisen kodin.

Web-osoite: http://www.solita.fi Työnantaja: Solita Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Katso kuvaus Hakemukset: rekry(a)solita.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Solita Oy Y-tunnus 1060155-5 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

36 794 527 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

3 122 118 € -6 %

Henkilöstö

278 54

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Integraatioasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Solita Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa