Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Olemme muuttuvan maailman matkaoppaita asiakkaillemme. Tulevaisuudessa analytiikka ohjaa kaikkea liiketoimintaa ja sitä tukevien ratkaisujen kehittämistä. Vahvistamme analytiikan tiimiämme rekrytoimalla Helsinkiin tai Tampereelle

DATA ARTIST

Data Artistina vastaat asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeän tiedon visualisoinnista erilaisia työkaluja ja osaamistasi hyödyntäen. Sinulta syntyvät silmiä hivelevät dashboardit, joiden avulla asiakkaamme pystyvät suunnittelemaan ja ohjaamaan liiketoimintaansa entistä tehokkaammin. Ideoit mielelläsi myös uusia, luovia tapoja tiedon visualisointiin.

Arjessa teet tiivistä yhteistyötä mukavien ja tunnettujen asiakkaidemme lisäksi lähes 20 erityisesti tiedon visualisoinnista innostuneiden analytiikkaosaajien kanssa. Saat taustatukea myös yli 50 osaajan design-tiimiltämme sekä kaveriksesi yli 450 digitalisaatiosta innostunutta solitaheimolaista. Lue täältä miksi Solitan kaikki analytiikan asiantuntijat suosittelevat Solitaa työpaikkana.

4 VALINTAKRITEERIÄMME

1. Loihdit datasta kauniita ja helppokäyttöisiä palveluita. Oli suunnittelutyökalusi sitten kotoisin Adoben tuoteperheestä, Sketch tai kynä ja paperia, herätät sen avulla numerot eloon ja muovaat niistä helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia mahtavine käyttöliittymineen. UX-suunnittelu on sinulle tuttua ja ymmärrät myös tiedon visualisoinnin perusteet, jotta palveluiden käyttäjät saavat varmasti kaiken haluamansa tiedon niin nopeasti ja helposti, kuin mahdollista.

2. BI-teknologiat ovat sinulle tuttuja. Et säikähdä, kun sinua pyydetään hakemaan dataa tietokannasta ja visualisoimaan se valitsemallasi teknologialla. Pakistamme löytyy useita työkaluja, kuten Tableau, Birst ja IBM Cognos, mutta arvostamme myös kokemusta muista alan työkaluista tasavertaisesti.

3. Ymmärrät liiketoimintaa. Tunnistat liiketoimintatarpeet analytiikkaratkaisujen taustalla ja osaat johtaa strategiasta konkreettisia, käsinkosketeltavia tavoitteita. Fasilitoit sujuvasti workshoppeja yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tiedät, kuinka luoda datasta uutta liiketoimintaa.

4. Olet sielultasi solitalainen. Saatat olla etsinämme solitalainen jos jaat arvomaailmamme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessasi kuin käyttäytymisessäsi. Muuttuva maailma vaatii matkaoppaita lisäksi kyltymätöntä kiinnostusta uuden oppimiseen ja omaksumiseen. Rekrytoimme Solitaan vain kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Haluamme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.

TUNNISTITKO ITSESI?

Tiedostamme edellä mainitun olevan haastava yhdistelmä ja ymmärrämme, ettei kukaan ole seppä syntyessään. Mikäli voit hyvällä omallatunnolla ruksata edellisistä neljästä checkboxista solitalaisuuden lisäksi vähintään kaksi, nakkaa itsesi näköinen hakemus osoitteeseen rekry(a)solita.fi otsikolla "Data Artist, kaupunki" viimeistään maanantaina 31.10.

Voit tutustua Solitan yrityskulttuuriin Facebookissa tai tsekata Katin vinkit hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Mikolta numerosta 040 486 6442 tai mikko.pajulahti(a)solita.fi.

Web-osoite: http://www.solita.fi Työnantaja: Solita Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Mikko Pajulahti Hakemukset: rekry(a)solita.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Solita Oy Y-tunnus 1060155-5 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

36 794 527 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

3 122 118 € -6 %

Henkilöstö

278 54

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Data Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Solita Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa