Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Olemme muuttuvan maailman matkaoppaita asiakkaillemme. Tulevaisuudessa analytiikka ohjaa kaikkea liiketoimintaa ja sitä tukevien ratkaisujen kehittämistä. Vahvistamme analytiikan tiimiämme rekrytoimalla Helsinkiin tai Tampereelle DATA ARTIST Data Artistina vastaat asiakkaidemme liiketoiminnalle tärkeän tiedon visualisoinnista erilaisia työkaluja ja osaamistasi hyödyntäen. Sinulta syntyvät silmiä hivelevät dashboardit, joiden avulla asiakkaamme pystyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Solita Oy Y-tunnus 1060155-5 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Data Artist, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Solita Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus