Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäväsi on Solidworks: mallinnus ruiskuvaluosat (www.jukola7.fi) työkoneteollisuudessa. Asiakasprojektien tekninen puoli; asioiden hoito. Mitä pitäisi osata? Ruiskuvaluosat ja isommat kokoonpanot Solidworksissa. Hyvä tuotekehitys ja suunnitteluosaaminen pitäisi olla. Tuotteiden piirrustuksien ymmärtäminen, tuotteen hinnan muodostus, toimitusprojektien veto, viestintä asiakkaisin. Projektin hallinta ja hoito. Osaathan puhua ja teet sitä mielelläsi! Emme ole ajatuksenlukijoita. Kielitaito: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Solidworks mallintaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Jukola7 Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus