Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kahta vakituista vuorovastaavaa hotelliympäristöön Ouluun. Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen käytännön siivoustyöhön. Molemmissa kohteissa työtä tehdään ma-su työvuorolistan mukaisesti ja tunteja keskimääräisen viikkotyön mukaan 80-150 h / 4 vkoa. Toisessa kohteessa vuorovastaavan tehtäviä on pääasiassa viikonloppuisin ja arkena työ sisältää kerroshoidon tehtäviä, työvuorot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava hotellisiivoukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Oulu. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus