Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kahta vakituista vuorovastaavaa hotelliympäristöön Ouluun. Vuorovastaavan työtehtäviin kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen käytännön siivoustyöhön.

Molemmissa kohteissa työtä tehdään ma-su työvuorolistan mukaisesti ja tunteja keskimääräisen viikkotyön mukaan 80-150 h / 4 vkoa. Toisessa kohteessa vuorovastaavan tehtäviä on pääasiassa viikonloppuisin ja arkena työ sisältää kerroshoidon tehtäviä, työvuorot ovat klo 8-16 välisenä aikana, kun toisessa kohteessa työtä tehdään 8-18 välisenä aikana. Siivousalan koulutus tai kokemus kerroshoidon työstä katsotaan eduksi ja hakijalta toivotaan erinomaista suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä, kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3220

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Oulu Sijainti: 90100 OULU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa SOL Oulun toimiston rekryvastaava arkisin klo 9-15, p. 040 832 2658. Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3220 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava hotellisiivoukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Oulu. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa