Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia siivoustyöhön Kolariin. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti junien siivousta, makuu- ja päivävaunujen siivousta sekä makuuvaunujen petien purkua ja petausta. Kohteessa työskennellään sekä yksin, että ryhmässä. Työsuhde on sesongin mittainen määräaikainen. Tunteja kertyy viikoittain noin 5-7,5h ja työskentely tapahtuu la-su kerran viikossa. Tarpeen voi olla mahdollisuus työskennellä myös useammin.

Toivomme, että olet reipas, rohkea ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvän asenteen työn tekemiseen. Olet tarvittaessa joustava ja pitkäjänteinen. Junasiivouksessa edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja autojunapalvelussa vähintään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Työsuhteessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan TESiä. Koulutamme ja perehdytämme valitun henkilön työtehtäviinsä. Ammatillinen koulutus luetaan kuitenkin eduksi.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää osoitteessa: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3085. Työ alkaa 14.11.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla Sari Harju, sari.harju@sol.fi tai Carita Vasenius, carita.vasenius@sol.fi.

Iloisen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstömme työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteiden avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaiset, kiinteistöhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työtarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesula- ja kotisiivouspalveluita kautta maan. Monipalvelumallissamme toimialoja ja tehtäviä yhdistetään saumattomasti tavoitteena asiakkaalle paras ratkaisu. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. Työllistämme yli 11 000 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2013 oli noin 265 miljoonaa euroa.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy Sijainti: 95900 KOLARI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 14.11.2016 Yhteystiedot: sari.harju@sol.fi carita.vasenius@sol.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 95900 KOLARI

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vaunusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 95900 - Kolari , osoitteessa 95900 KOLARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 45 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus