Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työhönosallistuvaa palveluohjaajaa hotellikohteisiin Lappeenrantaan ja Imatralle. Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, suunnittelee lisämyyntiä ja toimii kohteiden perehdyttäjänä. Työ on 50 % suorittavaa työtä ja 50% työstä koostuu hallinnollisesta työstä. Palveluohjaaja tuuraa esimiehen lomat ja kehittää asiakaskohteiden toimintaa sekä henkilöstöä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään kello 8-21 välisenä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Lappeenranta siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lappeenranta musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 84 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus