Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme työhönosallistuvaa palveluohjaajaa hotellikohteisiin Lappeenrantaan ja Imatralle. Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, suunnittelee lisämyyntiä ja toimii kohteiden perehdyttäjänä. Työ on 50 % suorittavaa työtä ja 50% työstä koostuu hallinnollisesta työstä. Palveluohjaaja tuuraa esimiehen lomat ja kehittää asiakaskohteiden toimintaa sekä henkilöstöä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään kello 8-21 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin työsuunnittelun mukaisesti.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Arvostamme kokemusta henkilöstöhallinnon sekä palvelualan tehtävistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa sekä riittävää englanninkielen taitoa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, laitathan hakemuksen pikaisesti.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä, laitathan hakemuksen pikaisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Eeva Hokkanen sähköpostitse eeva.hokkanen(at)sol.fi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy Sijainti: Eteläkatu 15-17, 53500 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelupäällikkö Eeva Hokkanen sähköpostitse eeva.hokkanen@sol.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläkatu 15-17, 53500 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Eteläkatu 15-17, 53500 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa