Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme iloiseen joukkoomme vakituista osa-aikaista palveluvastaavaa monipuolisiin tehtäviin kiinteistöjen sekä liikennevälineiden siivous- ja kunnossapitotöihin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin ja työtunteja kertyy vuorolistojen mukaan 30 - 112,5 h / 3 vkoa. Työpäivät saattavat poiketa toisistaan paljonkin, työ on hektistä eikä muuttuvilta tilanteilta voida välttyä. Työskentelyssä vaaditaan riittävää suomen kielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja/kunnossapitotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Oulu. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 84 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus