Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme vakituista osa-aikaista palveluvastaavaa siivoustyöhön Ouluun. Työssäsi vastaat omasta siivouskohteesta Huonesuolla, missä työskennellään päivittäin ma-pe 1,3 tuntia joko aamulla klo 6 alkaen tai illalla klo 17 jälkeen. Lisäksi palveluvastaavalle tulee lisätunteja toisessa kohteessa Maikkulassa, tunnit määräytyvät tilausten mukaan, ollen 2-4 tuntia / kerta.

Oman auton käyttö on välttämätöntä työalueella liikkumiseen, sen käytöstä maksetaan asianmukainen km-korvaus, joka on verotonta tuloa.

Arvostamme oma-alotteista otetta työhön, asiakaspalvelualttiutta sekä huolellisuutta. Suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi pikaisesti alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3234.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstömme työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Oulu Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Oulun toimiston rekryvastaava klo 9-15 välisenä aikana, p. 040 832 2658. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi SOL Palvelut Oy Y-tunnus 2160299-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

187 424 628 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 647 318 € -63 %

Henkilöstö

7 423 214

Liikevoitto-%

1 % -75 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Oulu. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa